Nominace pro rok 2024 byly otevřeny.

Neváhej a přihlaš se i Ty ještě dnes!

Sustainability Summit v Praze: finalisté Dítě Česka mezi odborníky na udržitelnost

Naši finalisté soutěže Dítě Česka zazářili na letošním Sustainability Summit, který se konal 25. dubna v Cubex centru Praha. Tina Wu, Marika Mlčková, Antonín Babouček, Victoria Lukander a Kristýna Kedrová se zapojili do dynamických debat, networkingu a dalších aktivit zaměřených na udržitelnost.

Naši finalisté 25.4. byli součástí letošního ročníku Sustainability Summit v Cubex centru Praha. Na místě se odehrávaly debaty u kulatých stolů, networking a další aktivity s podtextem udržitelnosti. Samotné debaty byly segmentovány do několika částí, objevila se zde například témata jako financování udržitelných projektů, marketing udržitelnosti či dekarbonizace. Zároveň byl prostor i pro networking s profesionály přímo z oboru.

Události se zúčastnili: Tina Wu, Marika Mlčková, Antonín Babouček, Victoria Lukander a Kristýna Kedrová. Při společné reflexi všichni vyhodnotili, že se jedná o další skvělou příležitost, kterou jim přinesla účast v soutěži Dítě Česka.

Kromě našich finalistů se události zúčastnila i paní ředitelka, Pavla Gomba, která byla jednou z přednášejících při úvodní diskuzi na téma udržitelnosti v globálním kontextu.

Diskuze k článku

Přečtěte si, na co se lidé k tomuto článku ptají nejčastěji.